Jenny May un Roberto Meloni liek saskatīt pozitīvo sevī un ārpus sevis

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāji Jenny May un Roberto Meloni beidzot ir pabeiguši pirms trīs gadiem ierakstīto singlu un jau šonedēļ to piedāvās radio stacijām visā Latvijā. Dziesma iesaka mīlēt sevi, saskatīt pozitīvo, tad arī pats saskatīsi pozitīvo citos un nebaidīsies no atšķirīgiem cilvēkiem.

Dziedātāja Jenny May atklāj, ka dziesma ir tapusi pirms trīs gadiem, bet to neizdeva kā singlu dažādu likumsakarību dēļ, dziesmu pavadīja arī nepabeigtības sajūta.

Nu dziesma tika pārdziedāta un mākslinieki ir apmierināti. Katrai lietai savs laiks. Tieši šajā pirmssvētku laikā mūziķi izlēma un ierakstīja dziesmu līdz galam.

«Skaņdarbs ir par to, ka patiesībā nav lielas starpības starp kultūrām, tautībām, tāpat arī nav nozīmes ādas krāsai, jo mēs visi esam vienādi. Kādās krāsās izkrāsosim iekšējo pasauli, tāda mums šķitīs arī apkārtējā vide. Pasaulē ir miljoniem krāsu, izkrāsosim savu dvēseli ar tām, izvēlēsimies krāsas, ar kurām varam padarīt pasauli labāku. Galvenais nepazaudēt ticību sev un pārējiem,» stāsta Jenny May un Roberto.

Uz jautājumu, kāpēc joprojām notiek cīņas starp kultūrām, ādas krāsām un tautībām, mākslinieki nespēja atbildēt, jo paši to nezina un līdz galam neizprot.

Foto: Publicitātes foto

«Mēs paši nezinām, kāpēc par šīm lietām notiek cīņa un nepieņemšana, bet tā diemžēl notiek. Daudz kas ir uzlabojies, bet pati problēma pastāv vēl joprojām. Cik nav dzirdēts no draugiem, kuri ir cittautieši, ka viņi ir piekauti par to, ka izskatās savādāk,» tā Jenny May un Roberto.

Dziedātāji uzskata, ka agresija nāk no tā, ka pašiem kaut kas nav kārtībā, nav sakārtotības dzīvē, tāpēc cilvēki meklē vainīgos un izlemj sodīt tos, kuri ir citādāki.

«Mēs ļoti lielu uzsvaru likām ne tikai uz šīm nepieņemšanas problēmām, bet uz ticības spēku. Ir jāveido katram tāda pasaule, kādu viņš to vēlas. Ļoti bieži cilvēki viens otram skauž, aprunā cits citu tā vietā, lai sakārtotu savu pasauli. Ja mēs ieraudzīsim sevī un citos labo, tad pratīsim spēt saskatīt pozitīvo arī ārpus sevis,» smaida Roberto un Jenny May.

Dziesmas vārdu autori ir paši dziedātāji - Roberto Meloni un Jenny May, savukārt mūziku sarakstījis pašmāju komponists un producents Gaitis Lazdāns. Skaņdarbs ieturēts popmūzikas ritmos ar balādes piesitienu.

«Ar Roberto strādāt ir ļoti viegli. Viņš ir emocionāls, tāpat kā es, ar savām idejām un priekšlikumiem. Man viņš patīk arī kā cilvēks. Mūsu temperaments mūs ir savedis kopā, jo mums vienmēr ir ko teikt un par ko parunāt. Viņš ir ļoti enerģisks tāpat kā es. Kad esam kopā - ir sprādziens - pozitīvā nozīmē,» smejas Jenny May.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu