Losandželosa lemj, kā savaldīt paparaci pūļus (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Losandželosas amatpersonas un policija lemj par iespējām, kā savaldīt paparaci pūļus, kas sarežģī daudzu slavenību dzīvi.

Slavenību apdzīvoto rajonu, kā Beverlihilsas, Holivudas un Malibu, amatpersonas un policisti lems par soļiem, jo pēdējos gados paparaci ir kļuvuši daudz agresīvāki un uzbrūkošāki. "Tā ir atbilde uz atbildīgas uzvedības trūkumu," sacīja Losandželosas padomes pārstāvis Deniss Zains, kurš organizē tikšanos.

Zains iepriekš ierosināja definēt slavenību "personīgās drošības zonu", taču policija norādīja, ka šādu plānu nebūtu iespējams realizēt. Izskanējis arī ierosinājums legalizēt paparaci, kas būtībā ir ārštata fotogrāfi, piešķirot viņiem akreditāciju un skaidrus noteikumus.

Malibu iedzīvotāji bieži vien sūdzas par slavenības vajājošiem fotogrāfiem, kas iesaistās pakaļdzīšanās ar automašīnām lielā ātrumā, slapstās ap skolām un bariem sēž pie slavenību mājām.

Šonedēļ aktrise Halle Berija iesniedza sūdzību pret fotogrāfu, kurš slepeni bija ielavījies viņas īpašumā, lai nofotografētu aktrisi ar viņas četrus mēnešus veco meitiņu.

Jūnijā bariņš sērfotāju Malibu pludmalē uzbruka fotogrāfiem, kas mēģināja fotografēt sērfojošo aktieri Metjū Makonehiju. Šomēnes policija aizturēja divus fotogrāfus, kas ilgstoši sēdēja pie Britnijas Spīrsas mājām.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu