Riana laiž klajā "Krievu ruleti" (14)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

R&B dziedātāja Riana (Rihanna) otrdien izlaidusi savu pirmo singlu "Russian Roulette" kopš nelaimīgā incidenta šā gada februārī pirms "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijas, kad mūzikas zvaigzni piekāva viņas draugs un dziedātājs Kriss Brauns (Chris Brown).

Dziesma, ko sarakstījis un arī producējis amerikāņu r&b dziedātājs "Ne-Yo", tiks iekļauta Rianas ceturtajā studijas albumā "Rated R", kas parādīsies pārdošanā 23.novembrī, atklāja viņas ierakstu izdošanas kompānija "Def Jam Records".

Albuma tapšanā kā pieaicinātie mākslinieki un producenti piedalījušies tādi mūziķi kā Džastins Timberleiks, Kristofers Stjuarts, hiphopa producents un dziesmu autors "The-Dream", kā arī producentu duets "Chase & Status".

Plānots, ka Entonija Mendlera režisētais singla mūzikas video savu pirmizrādi piedzīvos amerikāņu televīzijas tīklā "ABC".

Rianas iepriekšējais albums

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu