Stings Rīgā pirmo reizi dzied kopā ar dēlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Stinga koncertu Arēnā Rīga 29.jūlijā apmeklēja 13 tūkstoši skatītāju. Pirmo reizi karjerā Stings plašākai auditorijai dziedāja kopā ar savu dēlu.

Šajā turnejā nevienā valstī tas vēl nebija noticis, bet Latvijas publikas priekšā tēvs un dēls bija vienlaikus uz skatuves priekšpēdējās kompozīcijas laikā.

BDG Events valdes locekle Inga Kadeka-Harkova: „Stings dziedāja savas visu laiku labākās dziesmas. Novēroju, ka koncerta apmeklētāji pazīst dziesmu vārdus un vienoti dzied līdzi. Koncerta beigās Stings kopā ar sava dēla grupu „Fictionplane” sniedza unikālu priekšnesumu Latvijas publikai, izpildot kopējo kompozīciju. Mēs esam ļoti apmierināti ar koncerta norisi. Arī Stings vēlreiz pateicas Latvijas publikai par atsaucību.”

Pirms Stinga uzstājās viņa dēla grupa „Fictionplane”. Solista Džo Samnera balss pārsteidza ar līdzīgo skanējumu Stinga balsij. Viņa mūzikā varēja manīt arī iespaidu no tēva, taču šo grupu noteikti var pieskaitīt pie jaunajām un talantīgajām rokgrupām.

Stings Latviju pameta nākamās dienas (30.jūlija) rītā, lai tās pašas dienas vakarā sniegtu pēdējo Eiropas koncertturnejas „Broken Music Tour” koncertu Viļņā. Kā zināms, dienu pirms koncerta Rīgā mākslinieks sniedza koncertu arī Tallinā.

FBI pateicas skatītājiem par organizētību un laicīgo ierašanos uz koncertu, tādējādi neradot lielus sastrēgumus pie ieejām.

Koncertaģentūra FBI jau paziņojusi par savu nākamo projektu – grupas „Simply Red” koncertu Latvijā 12.augustā Arēnā Rīga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu