"Positivus AB Festivālā" uzstāsies Satellites LV (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielākajā Baltijas mūzikas festivālā - Positivus AB festivālā, kas notiks 18. un 19. jūlijā Salacgrīvā, uzstāsies grupa Satellites LV.

Satellites LV ir latviešu mūzikas grupa, kuras sastāvā šobrīd ir Jānis Žilde, Edgars Žilde, Toms Ostrovskis, Mareks Ameriks un Ervings Znotiņš. Grupa 90.gadu otrajā pusē kā "The Satellites" ieguva popularitāti ar vairākiem veiksmīgiem singliem un uzvaru mūzikas festivālā "Liepājas dzintars 1997". Gan grupas pirmais britpopa albums "Piens", gan arī 2001.gadā izdotais postroka ieraksts "Kind of Glue" ir uzskatāmi par pirmajiem savā stilā izdotiem albumiem Baltijas valstīs.

Pašlaik grupa priecē savas mūzikas cienītājus ar tādiem radio singliem kā "Dienas gaismas detaļas", "Pirmais", "Karavīriņi" un "Policija brauc!".

Biļetes uz Positivus AB festivālu iespējams iegādāties "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv Vienas festivāla dienas biļetes cena ir Ls 25, bet abu festivāla dienu cena – Ls 30. Pieejamas arī grupas biļetes: pērkot vismaz sešas biļetes, abu festivāla dienu biļetes cena ir Ls 25.

Šogad Positivus AB festivālā piedalīsies tādas grupas kā Fat Boy Slim, Manic Street Preachers, Travis, Timo Maas, Gustavo, I’m From Barcelona, Mofo, Pienvedēja piedzīvojumi un citas grupas. Jaunākā informācija un grupu saraksts festivāla mājas lapā – www.positivusabfestival.com

Lielākais mūzikas festivāls Baltijā Positivus AB organizē arī speciālus autobusu reisus, kas kursēs festivāla laikā no Rīgas uz Salacgrīvu un atpakaļ. Autobusu kustība no Rīgas centra dos iespēju festivālu apmeklēt daudz plašākam apmeklētāju lokam. Autobusu biļetes nopērkamas iepriekšpārdošanā www.bezrindas.lv.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu