Satellites LV Studentu klubā (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju neatkarīgās mūzikas grupa Satellites LV šovakar (piektdien, 30. maijā), plkst. 23.30 uzstāsies Mūzikas akadēmijas Studentu klubā (Rīgā, Raiņa bulvārī 23).

Grupa 30. maija vakarā iecerējusi pirmatskaņot vairākas jaunas dziesmas, to vidū iespējamos nākotnes singlus "Atkritumu civilizācija" un "Paliec, neaizej!", izpildīt dažus vecākus skaņdarbus no debijas albuma “Piens” un 2001. gada eksperimentālās plates "Kind Of Glue" kā arī jau zināmos singlus "Karavīriņi", Dienas gaismas detaļas", "Policija brauc!" un "Pirmais", kuram nesen uzfilmēts arī video.

Videoklips Satellites LV dziesmai "Pirmais" tika uzņemts maija sākumā kādā no Grīziņkalna klusajiem pagalmiem. Videoklipa režisors ir Mārtiņš Grauds, kas jau agrāk sadarbojies ar grupu 2001. gada klipā "I wish I Was A Beach Boy". Viņam palīdzējis arī jaunās pašmāju filmas "Amatieris" režisors Jānis Nords un operators Andrejs Rudzāts. Paralēli dziesmas "Pirmais" klipam top vēl divi Satellites LV videoklipi - Edmunda Jansona animētais "Dienas gaismas detaļas" un Krišjāņa Ābola režisētais eksperimentālais "S.I.R.D.S.".

Fragmentus no "Dienas gaismas detaļām" būs iespējams redzēt arī Studentu klubā, kad par videoprojekcijām gādās Edmunds Jansons.

Vasarā grupa būs klausāma un skatāma arī vairākos pašmāju mūzikas festivālos, taču galvenais uzdevums - darbs skaņu ierakstu studijā ar jaunām dziesmām.

Ieeja klubā no plkst. 22.

Biļetes iepriekšpārdošanā www.bezrindas.lv - studentiem 3,00 Ls; ne-studentiem 4,00 Ls; pie ieejas - studentiem 4,00 Ls; ne-studentiem 5,00 Ls

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu