"Rock’n’Riga" sāksies Garāžas dueļu otrā sezona

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

"Rock’n’Riga" šopiektdien, 21.augustā, ar atklāšanas ballīti sāksies Garāžas dueļu 2.sezona.

Pēc balsojuma R’n’R mājas lapā (www.rocknriga.lv) 2.sezonai ir kvalificējušās šādas grupas: Mango, Freelancers, Karma, Radioalice, 4 stroke engine, Monkeyrocks, New Buzz, Deep Silence, Deserving Case, The Factor, Animal Stampede, Acid Rain, Second File, Rock The Nation, Magura, Zoltan.

21.augusta vakarā notiks regulārā čempionāta pretinieku izloze. Tas nozīmē, ka klātienē būs visu grupu pārstāvji. Pēc izlozes savu sniegumu klātesošajiem veltīs pagājušās sezonas uzvarētāji Rebel Yell. Sākums - plkst. 21.

Kopā balsojumam pieteikušās bija 26 grupas, no kurām tikai 16 nosauktās turpinās cīņu par galveno balvu - R’n’R veikto uzkrājumu sezonas laikā (pirmās sezonas galvenā balva bija 1136 LVL). Par grupām kopumā tika nodotas 8842 balsis, kas ir vērā ņemams apjoms, zinot, ka no vienas IP adreses drīkstēja balsot tikai vienu reizi. Balsojuma līderi bija grupa Mango ar 765 balsīm. Cerēsim, ka tikpat ražīga fanu aktivitāte būs arī dueļu laikā.

Sestdien, 22.augustā, uzstāsies leģendārā un savu mūzikas stilu kopš neseniem laikiem pamainījusī grupa "Apēdājs". Koncerta sākums plkst. 23.

R’n’R atgādina - ieeja uz visiem pasākumiem ir par brīvu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu