"Rock’n’Riga" noslēdzas soloģitāristu dueļu regulārais čempionāts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rock’n’Riga šonedēļ noslēdzas soloģitāristu dueļu regulārais čempionāts un nedēļas beigās beidzas pieteikšanās Garāžas dueļu otrajai sezonai!

Trešajā soloģitāristu dueļu regulārā čempionāta kārtā uzvaru guva Jānis Kažemaks (Rebel Yell), kurš sīvā cīņā pieveica spēcīgo sāncensi Rihardu Rikmani (Dziļā Nemaņā). J.Kažemaks pievienojas pārējiem superfinālistiem un cīnīsies par galveno balvu - kompānijas Schechter ģitāru "Black Jack".

Šoceturtdien, 30.jūlijā, R’n’R noslēgsies soloģitāristu dueļu regulārais čempionāts un cīņā tiksies Artūrs Mucenieks (Patriots) pret Jāni "Jenkiju" Andžānu (Wild), savukārt otrajā pārī spēkiem mērosies Martiņš Upenieks (Second File) un Rolands Milčs (Noziedznieki).

Soloģitāristu dueļu superfināls notiks 6.augustā uz Rock’n’ Riga skatuves!

Šopiektdien, 31.jūlijā, jeb, precīzāk sakot, 30.jūlija plkst. 23:59, noslēdzas pieteikšanās R’n’R Garāžas dueļu 2.sezonai. Šoreiz atlases kārtība ir mainīta, tādēļ R’n’R aicina pretendentus rūpīgi iepazīties ar noteikumiem. Tos atradīsiet šeit: www.rocknriga.lv . Garāžas dueļi ir jauno grupu cīņa, kur jāizpilda pasaulē zināmākās roka melodijas un uzvarētājus nosaka klātesošie fani un klausītāji.

Uz skatuves piektdien, 31.jūlijā, kāps apvienība "No Neighbours", bet sestdien, 1.augustā, spēlēs grupa "Black Tea". Abiem kolektīviem šī būs debija R’n’R. Koncertu sākums 23:00.

Ieeja uz visiem R’n’R pasākumiem ir bez maksas!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu