"Rock’n’Riga" izsludina pieteikšanos uz Garāžas dueļu otro sezonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otrajā soloģitāristu apakšturnīrā savu vietu superfinālā nodrošinājis ir grupas "The Blackout" ģitārists Pauls Ruško.

Šobrīd superfinālam kvalificējušies ir divi dalībnieki - P.Ruško un D.Brūveris. Nākamā apakšturnīra cīņa notiks jau šoceturtdien, 23.jūlijā, un viens no dalībniekiem ir "Rebel Yell" soloģitārists Jānis Kažemaks. "Rebel Yell" guva uzvaru Garāžas dueļu 1.sezonā.

Soloģitāristu dueļu superfināls notiks 6.augustā, un uzvarētājs balvā saņems kompānijas Schechter ģitāru "Black Jack", kas ir speciāls pasūtījums šim pasākumam.

Paralēli R’n’R izsludina pieteikšanos uz Garāžas dueļu 2.sezonu. Šoreiz atlases noteikumi ir mainīti, tamdēļ visiem interesentiem informācija ir sagatavota šeit: www.rocknriga.lv. Pieteikšanās notiks līdz 31.jūlijam, pēc tam sāksies balsošana par dalībniekiem, lai noteiktu labākās 16 grupas, kuras spēlēs otrajā sezonā.

Tam visam klāt R’n’R ar prieku paziņo, ka šopiektdien, 24.jūlijā, uz skatuves kāps ciemiņi no tālās Daugavpils - grupa "Slivercross". Koncerts solās būt smagos toņos, jo grupas prioritāte ir metālmūzika.

Savukārt sestdien, 25.jūlijā uz R’n’R skatuves kāps sen nedzirdētā un patriotiski noskaņotā grupa "Tērauds"!

R’n’R atgādina, ka ieeja uz visiem pasākumiem ir bez maksas!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu