"Rock’n’Riga" pirmajā Garāžas dueļu sezonā uzvar "Rebel Yell" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Noslēdzoties pirmajai roka bāra "Rock’n’Riga" rīkotajai garāžas grupu dueļa sezonai, par tās uzvarētāju kļuvusi grupa "Rebel Yell", informēja "Rock’n’Riga" vadītājs Gustavs Terzens.

Grupu dueļa superfinālā tikās grupas "Rebel Yell" un "Wild" un piecu raundu cīņā par uzvarētāju tika atzīta "Rebel Yell".

Uzvarētāji balvā saņēma 1136 latu naudas balvu.

Terzens stāstīja, ka otrā garāžas grupu dueļu sezona sāksies vasaras beigās un ilgs līdz vēlam rudenim. Papildus esošajiem noteikumiem un balvām tiek gatavoti arī jauni pārsteigumi, kuri palīdzēs rokmūzikas attīstībai Latvijā.

Savukārt jūlijā "Rock’n’Riga" sāksies soloģitāristu dueļi. Cīņai ir atlasīti 16 ģitāristi, kuri mēnesi cīnīsies par galveno balvu - ekskluzīvu kompānijas "Schechter" ģitāru.

Šis turnīrs no citiem atšķirsies ar to, ka labākos noteiks publika. Ģitāristi nedrīkstēs izmantot papildus efektus. Ģitāristi drīkstēs izmantot tikai ģitāru un pastiprinātāju, kas nodrošinās visiem vienādu izejas pozīciju un priekšplānā izvirzīs spēlētprasmi, stāstīja Terzens.

Katru jūlija mēneša ceturtdienu "Rock’n’Riga" tiksies četri dalībnieki, un tikai viens no katra vakara tiks tālāk uz superfinālu, kas notiks augustā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu