"Rock’n’Riga" uzstāsies Pienvedēja Piedzīvojumi (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rokmūzikas bārā "Rock’n’Riga" sestdien 13. jūnijā, uzstāsies grupa "Pienvedēja Piedzīvojumi", informē kluba saimnieks Gustavs Terzens

Pagājušopiektdien, 5.jūnijā, pirmajā Garāžas dueļu pusfinālā sensacionālā kārtā uzvaru divos raundos pret absolūtajiem favorītiem "Laime Pilnīga" izcīnīja grupa "Wild".

"Laimei Pilnīgai" nelīdzēja pat īpaši sagatavotie aizvēsturiskie instrumenti – ģitāras no bēniņiem, lai izpildītu The Rolling Stones "Satisfaction". Lielākās ovācijas tika "Wild", kuri sev ir nodrošinājuši vietu superfinālā, un viņiem pretim stāsies otrā pusfināla uzvarētāji. Otrs pusfināls notiks šopiektdien, 12.jūnijā, un spēkiem mērosies rīdzinieki "Rebel Yell" un kurzemnieki "Barrel".

Superfināls notiks 19.jūnijā, un uzvarētājs balvā saņems R’N’R dueļu čempionāta laikā uzkrāto naudas summu. Šībrīža uzkrājums ir 982 LVL.

Un vēl - R’N’R ar prieku paziņo, ka savu piekrišanu ieņemt R’N’R skatuvi ir devuši Latvijas alternatīvā roka leģendas Pienvedēja Piedzīvojumi, kuri šogad atzīmē savu 15 gadu pastāvēšanas gadadienu. Ar grupas atļauju mēs šo pasākumu dēvējam par dzimšanas dienas svinību turpinājumu, kur PP izpildīs savu zelta repertuāru. Koncerts notiks šosestdien, 13.jūnijā, plkst. 23!

R’N’R atgādina – uz visiem pasākumiem ieeja ir brīva!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu