Reperis Kanje Vests bijis dusmīgs par Kailijas Dženeres reklāmas līgumu ar «Puma»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Reperis Kanje Vests atzinies, ka, uzzinot, ka viņa sievas Kimas Kardašjanas māsa Kailija Dženere noslēgusi reklāmas līgumu ar zīmolu «Puma», bijis dusmīgs uz jauno sievieti. Nu viņš sapratis savu kļūdu un priecājas par Kailijas septiņu ciparu vērto līgumu.

Vests sadusmojies uz Dženeri, jo uzskatījis, ka viņa var reklamēt tikai viņa produkciju, ja tas skar sporta apģērbu vai apavus.

Reperis portālā «Twitter» rakstījis, ka nekad netiks apvienoti vārdi - Kailija un «Puma», ka meitene ir viņa komandā un visa uzņēmuma nauda, kuru tas pārskaitījis Kailijai, tiks tam atgriezta.

Kanje uzskatīja, ka zīmols vēlas sašķelt viņa spēcīgo ģimeni, jo arī Vesta jaunā apģērbu kolekcija ietver sevī īpašus sporta apavus, kurus nu citam zīmolam reklamēs Kailija.

Jaunā realitātes šovu zvaigzne neatteicās no līguma, «Puma» izziņoja par sadarbību ar jauno zvaigzni, un Vestam neatlika nekas cits kā atzīt savas sievas jaunākās māsas panākumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu