Dženifera Lorensa spēlēs Fidela Kastro mīļāko

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Oskarotā» amerikāņu aktrise Dženifera Lorensa (Jennifer Lawrence) jaunā filmā spēlēs Maritu Lorencu, kuru Centrālā izlūkošanas pārvalde (CIP) 1960. gadā sūtīja noindēt toreizējo Kubas prezidentu Fidelu Kastro, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Amerikāņu aģente pirmoreiz satika Kastro 1959. gadā, dažas nedēļas pēc Kubas revolūcijas beigām. 19 gadus vecā Lorenca kļuva par Kastro mīļāko, taču attiecības pārtrūka pēc tam, kad Lorenca veica abortu.

Pēc gada Lorenca CIP uzdevumā atgriezās Kubā. Taču viņa izstāstīja Kastro par CIP plānu un atzinās, ka joprojām esot viņā iemīlējusies.

Kinostudija «Sony» plāno par Lorencu uzņemt filmu «Marita». 25 gadus vecā Lorensa ne tikai spēlēs galveno lomu, bet būs arī kinolentes producente.

Lorensa šomēnes ceturto reizi tika nominēta «Oskara» balvai par tēlojumu filmā «Joy» par «Miracle Mop» slotas izgudrotāju Džoju Mangano.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu