Uktop40 dominē Bībers un Adele. Pēc 10 gadiem atgriežas «The Corrs»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Britu dziedātājas Adeles jaunais albums «25» (XL Recordings) otro nedēļu pēc kārtas atrodas Lielbritānijas albumu topa 1. vietā, ziņo «nme.com».

«25» otrajā nedēļā pārdots 439 000 vienību, svētdien ziņo «The Official Charts Company». Kopumā divu nedēļu griezumā albums pārdots jau 1,2 miljonos vienību. «25» ir pirmais albums Lielbritānijas topu vēsturē, kuram tik īsā laikā (10 dienās) izdevies pārsniegt viena miljona atzīmi.

Iepriekš rekords (17 dienās) piederēja grupas «Oasis» 1997. gada albumam «Be Here Now».

«25» kļuvis arī par visa gada komerciāli veiksmīgāko albumu britu salās, apsteidzot līdzšinējo līderi - Eda Šīrana plati «x».

2. vietā nemainīgi rokenrola karalis Elviss Preslijs (Elvis Presley) ar albumu «If I Can Dream» (Sony CG), kas ieskaņots kopā ar Karalisko simfonisko orķestri.

Savukārt 3. vietā nemainīgi kanādiešu popmūzikas dziedoņa Džastina Bībera jaunākais veikums «Purpose» (Def Jam/Universal).

Bīberam arī lieliski panākumi singlu konkurencē. Dziesma «Love Yourself» ir numur 1, «Sorry» - numur 2.

Britu talantu šova «The X Factor» astotās sezonas uzvarētājas - meitenes no popgrupas «Little Mix» ar savu jauno albumu «Get Weird» numur 4, bet Džeses Glinas (Jess Glynne) debija «I Cry When I Laugh» noslēdz top5.

No jaunumiem topā jāmin britu boibends «The Vamps» ar «Wake Up» (10. vieta) un «The Corrs» ar «White Light». Koru ģimenes jaunais albums izdots pēc 10 gadu pauzes (iepriekšējais «Home» datējams ar 2005. gadu), un topā debitē 11. vietā.

Noskaties pirmo singlu no šā ieraksta «Bring on the Night».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu