Pits un Džolija Ņujorkā prezentē kopīgo filmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Trešdienas vakarā Ņujorkā notika Holivudas superpāra - Andželīnas Džolijas (Angelina Jolie, 40) un Breda Pita (Brad Pitt, 51) jaunās kopīgās filmas «By The Sea» pirmizrāde. Protams, uz svinīgo pasākumu Modernās Māklsas muzejā ieradās abi vaininieki, kā arī daudzi viesi un pāra draugi.

Beidzamo reizi abi filmējās kopā asa sižeta lentē «Mr and Mrs Smith» («Smits un Smita kundze») 2005. gadā, kur abu aktieru starpā arī uzliesmoja lielā mīla. Kopš tā laika paskrējuši desmit gadi.

Jaunās filmas stāsts ir par kādu pāri, kas pagājušā gadsimta septiņdesmito gadu vidū dodas ceļojumā uz Eiropu, lai atrisinātu problēmas laulības dzīvē. Džolija stāsta, ka filmas stāsts ir par zaudējuma izpostītām attiecībām, mīlestības spēku un ceļu uz atjēgšanos un pieņemšanu.

Foto: REUTERS/ScanPix

Džolijas režisētajā filmā piedalās Melānija Lorēna (Melanie Laurent), Melvils Pupo (Melvil Poupad) un Ričards Boringers (Richard Bohringer) u.c.

Foto: Reuters/Scanpix

Uz ekrāniem filma no 16. novembra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu