Noklausies repera Nātres EP «Dāvana un posts»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušās nedēļas nogalē viens no Latvijas hiphopa smagsvariem - Nātre (īstajā vārdā Jānis Līcītis) plašākai publikai prezentēja savu jauno EP disku - «Dāvana un posts». No Nātres jau kādu laiciņu nekas svaigs nebija dzirdēts, un pasākums pulcēja vērienīgu klausītāju skaitu. Pats izpildītājs saka: «I'm reloaded!» («Esmu uzlādēts»).

«Man bija liels prieks redzēt un just to, ka cilvēki tiešām bija izslāpuši pēc kā jauna no manis, un pasākumā jutu milzīgu atbalstu no šā žanra piekritējiem. Vēlos jums teikt to, ka

šis ir tikai sākums, jo sāku jau strādāt pie nākamā diska un arī vizuāliem projektiem,

kā arī domājam izbraukt tūrē pa Latviju! Turiet acis un ausis vaļā!» emocijās pēc jaunā albuma prezentācijas pasākuma dalās Līcītis.

Kā iepriekš ziņojām, Nātres jaunais albums ir personisks un ar dažādiem emociju viļņiem. Ir gan agresīvāka rakstura dziesmas, gan skaņdarbi meitenēm.

Diskā «Dāvana un posts» iekļautas deviņas dziesmas.

Līcītis skatuves mikrofonu bija «licis uz pauzi» trīs gadus. Pa šo laiku daudz ceļoja jeb, kā viņš saka, izvēdināja galvu.

TVNET piedāvā paklausīties Nātres jaunā minialbuma «Dāvana un posts» digitālo versiju tieši šeit un tagad!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu