«Disco 80’s» uzstāsies «Bad Boys Blue» un «C. C. Catch»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Arēnā Rīga» 8. novembrī plkst.19 norisināsies diskomūzikas pasākums «Disco 80’s», kurā uzstāsies tādi mūziķi kā «Bad Boys Blue», «Joy» un «C. C. Catch», informē uzņēmuma «Šou biznis» sabiedrisko attiecību konsultante Gita Deniškāne.

Kā stāsta Deniškāne, 80. gadi bija, iespējams, spilgtākais laiks gan mūzikā, gan modē, kas joprojām iedvesmo daudzus, un 80. gadu diskotēka «Arēnā Rīga» ļaus atgriezties atmiņās par krāsaino laiku un dziesmām, kurām joprojām var dziedāt līdzi.

«Latvijā mīlestība pret 80. gadu mūziku nemazinās, pasākumi gadu gaitā stabili saglabā savu popularitāti, un tā laika popmūzikas diskotēkas Rīgā notiek teju katru gadu,» norāda pasākuma rīkotāji.

«Bad Boys Blue» ir 80. gadu vidū Vācijā dibināta popmūzikas grupa, kas visplašāk pazīstama ar tādiem megahitiem kā «You’re a Woman», «Pretty Young Girl», «Kisses And Tears (My One And Only)», «I Wanna Hear Your Heartbeat», «Sunday Girl» un daudziem citiem. Grupa joprojām aktīvi rada jaunu mūziku un reizē priecē klausītājus ar nostalģiskajiem hitiem, sniedzot koncertus visā Eiropā.

«Euro disco» grupa «Joy» no Austrijas Eiropu satricināja tālajā 1985. gadā ar hitu «Touch by Touch», kam sekoja tikpat populārais hits «Valerie». Uzstāšanās «Disco 80’s» grupai un tās apmeklētājiem būs pavisam īpaša, jo tieši šogad «Joy» aprit 30 gadi kopš tās dibināšanas dienas.

Iespējams, koncerta gaidītākā viešņa būs Spānijā mītošā 80. gadu zvaigzne «C.C. Catch» jeb Karolīna Katarīna Millere, kas pasaules slavu ieguva tieši sadarbības laikā ar leģendārās vācu grupas «Modern Talking» mūziķi Dīteru Bolenu. «C.C. Catch» ir labi pazīstama publikai Latvijā, jo jau iepriekš viesojusies Rīgā 2009. gadā.

Biļetes uz diskomūzikas pasākumu «Disco 80’s» nopērkamas «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās visā Latvijā un interneta vietnē «www.bilesuserviss.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu