Keita Midltone jau atkal nonākusi skandāla epicentrā (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Sava sociālā stāvokļa dēļ hercogiene Keita Midltone vienmēr būs salds kumosiņš dzeltenajai presei. Žurnāls «Bild» publicējis neveiksmīgu fotogrāfiju, kurā Keita Midltone redzama izkāpjam no lidmašīnas kopā ar vīru, princi Viljamu. Angļu prese atteicās publicēt šo fotogrāfiju, jo par to pieprasīja pārāk lielu naudu.

Zem fotogrāfijas izdevums pierakstīja fotoparakstu, ka bildē redzama visu iemīļotā hercogiene Keita, ielidojot Austrālijā. Lidmašīnas radītais vējš lika sievietes kleitai pacelties uz augšu un ikvienam atklāja to, kas redzams zem kleitas un tiek rādīts tikai vīram, īpašos apstākļos.

Fotogrāfija sadusmoja Keitu Midltoni, viņa saprot, ka ir publiska persona un viņai tāpat kā ikvienam ir tiesības uz neveiksmēm un savu publisko dzīvi. Viņa nav gaidījusi, ka ieraudzīs savu pēcpusi kādā no žurnāliem.

Midltone kopā ar Viljamu un karaliskajiem juristiem meklē veidu, kā atrisināt šo incidentu un panākt bilžu iznīcināšanu.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu