Izstāde «Draudzības (re)konstrukcija». Skaties tiešraidi!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīga 2014 - Eiropas kultūras galvaspilsēta

Trešdien, 30. aprīlī, tiks atvērta bijusī VDK ēka Brīvības ielā 61 jeb tā saucamā Stūra māja. Daļa mājas atvēlēta Latvijas Okupācijas muzeja ekspozīcijai, savukārt ēkas ceturtajā un sestajā stāvā būs aplūkojamas dažādu mākslinieku veidotas izstādes. Piedāvājam iepazīties ar vienu no tām - izstādi «Draudzības (re)konstrukcija», vēl pirms oficiāli tiks vērtas Stūra mājas durvis.

Tiešraides sākums 30. aprīlī plkst. 12.00.

Izstāde «Draudzības (re)konstrukcija» ir starptautisks mākslas projekts, kas veidots mijiedarbībā ar aktuālo vispārējo politisko kontekstu īpaši «karstā» atrašanās vietā – bijušajā VDK ēkā Rīgā. Pētot mūsdienu mākslinieku būtisko lomu kultūrapziņas un sociālu attiecību rosināšanā, izstāde centīsies aptvert vairākas specifiskas šā brīža, vēsturiskas un ģeogrāfiskas realitātes un tās neskaidrās attiecības, ko saucam par draudzību.

Skaties tiešraidi šeit: www.riga2014.org

Izstādi «Draudzības (re)konstrukcija» rīko biedrība «Mākslas telpa». Izstāde būs apskatāma no 1. maija līdz pat rudenim Rīgā, Brīvības ielā 61, katru dienu, izņemot otrdienas.

Foto: Rīga 2014 - Eiropas kultūras galvaspilsēta
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu