Demija Lovato jau trīs gadus nelieto alkoholu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Dziedātāja Demija Lovato svin trīs gadu jubileju, kopš ir atguvusi savu dzīvi un vairs nelieto alkoholu un narkotiskās vielas.

Dziedātāja paziņojusi, ka joprojām ir dzīva, pateicoties savam mīļotajam cilvēkam Vilmeram Valderamam, kurš radīja viņā vēlmi mest pie malas apreibinošas vielas un turpmāk reibt tikai no mīlestības.

Tāpat Demija ir atstājusi aiz muguras ēšanas traucējumus un dzīvo veselīgu dzīvi.

Foto: Instagram

Tieši viņas mīļotais vīrietis ievietoja portālā «Instagram» fotogrāfiju un pierakstīja klāt: «Tieši pirms trīs gadiem tu spēji pateikt: esmu būtiskāka nekā mana pagātne, jebkurš dēmons, kas mājo manī vai atkarības. Tad tu izlēmi, ka tava dzīve ir tā vērta, lai dzīvotu un sevi mīlētu. Es mīlu to sievieti, par kādu tu kļuvi, iemīlot sevi.»

Dziedātāja neslēpj ne savas atkarības, ne ēšanas traucējumus, ne apsmiešanu skolas laikā, sieviete to visu apdzied savā mūzikā, tādā veidā kļūstot par iedvesmas objektu cilvēkiem, kuriem nepieciešams spēks, lai dzīvotu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu