Stīvens Sīgals ar grupu uzstāsies festivālā «Bliuzo naktys» Lietuvā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lietuvas festivālā «Blūza naktis», kas norisināsies no 4. līdz 5. jūlijam Varnai pilsētā pie Lukstas ezera, uzstāsies Holivudas spriedzes filmu aktieris Stīvens Sīgals, informē portāls bobe.me.

Stīvens Sīgals jūnijā un jūlijā dosies Eiropas koncerttūrē un 4. jūlijā, Amerikas neatkarības dienā, amerikāņu blūzs skanēs festivālā "Blūza naktis". Holivudas aktieris, producents, scenārists, aktīvs dabas aizstāvis, aikido meistars un mūziķis Stīvens Sīgals ar mūziku ir bijis saistīts daudz ilgāk, nekā spēlējis kautiņfilmās, - pirmo ģitāru viņš saņēma 12 gadu vecumā. Šobrīd Stīvenam pieder viena no iespaidīgākajām blūza ģitāru kolekcijām visā pasaulē.

Sīgals filmējies tādas Holivudas filmās kā as "Black Dawn", "The Patriot", "The Foreigner", "Machete", "Urban justice", "Shadow Man" un daudzās citās.

Gadu gaitā Stīvens izkopis ne tikai aktiermākslas prasmes, bet arī savu blūza spēli, spēlējot kopā ar tādām blūza leģendām kā Bo Didleju (Bo Diddley), Džonu Lī Hukeru (John Lee Hooker) un saviem lielākajiem iedvesmotājiem Klerensu Braunu (Clarence "Gatemouth" Brown) un B.B. Kingu, kas reiz teicis, ka Sīgals spēlē lieliski.

Biļetes "Biļešu servisa" kasēs no 7.marta.

Festivāla mājas lapa: www.bliuzonaktys.lt

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu