Princim Viljamam priekšā lielas pārmaiņas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Publisku cilvēku, it īpaši karalisku ģimeņu pārstāvjiem, mediju priekšā vienmēr jācenšas izskatīties perfekti. Tas ļoti labi izdodas vienai no mūsdienu modes ikonām, Kembridžas hercogienei Keitai Midltonei. Tieši tāpēc viņa vēlas, lai arī vīrs, princis Viljams ievērotu tikpat augstus modes standartus.

Keita ir norūpējusies par Viljama matiem, kuri galvas vidū praktiski vairs nav. Ārvalstu bulvārprese vēsta, ka viņa devusi princim ultimātu - matu transplantēšana vai visu matu noskūšana.

Kāds avots apgalvojis: «Keita domā, ka šobrīd Viljams izskatās vecāks, nekā patiesībā ir. Tāpēc viņam vajadzīga matu transplantācija vai arī tie jānoskuj pavisam, lai viņš izskatītos dinamiskāks un jaunāks.»

Tomēr tas nav vienīgais, ko Keita grib mainīt. Viņas plānā ir pārmaiņas arī prinča garderobē, jo Viljamam nepieciešamas pilnīgas stila pārmaiņas.

Lai gan Viljams piekritis stila izmaiņām, ar jaunu frizūru gan varētu nākties pagaidīt, jo kā topošajam Lielbritānijas karalim viņam mati jāturpina audzēt dabīgi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu