Dženifera Lorensa uz gadu aizies no Holivudas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kino magnāts Hārvijs Veinšteins atklājis, ka «oskarotā» amerikāņu aktrise Dženifera Lorensa grasoties uz gadu pamest Holivudu, vēsta izklaides ziņu vietne WENN.

23 gadus vecajai aktrisei pēdējie gadi bijuši panākumiem bagāti. Viņa spēlējusi tādās populārās filmu franšīzēs kā «The Hunger Games» («Bada spēles») un «X-Men» («X-cilvēki»).

Pagājušajā gadā viņa ieguva prestižo ASV Kinoakadēmijas balvu par tēlojumu neatkarīgajā komēdijā «Silver Linings Playbook» («Optimista stāsts»). Šogad viņa nominēta «Oskara» balvai kā labākā otrā plāna aktrise par lomu filmā «American Hustle» («Amerikāņu afēra»)

Taču Veinšteins paziņojis, ka jaunā aktrise pabeigšot vēl atlikušos darbus un došoties gadu ilgā atpūtā no filmu industrijas.

«Viņai būs ilgs pārtraukums gada garumā, kura laikā viņa nefilmēsies,» viņš sacīja intervijā britu laikrakstam «The Sun». «Viņa bez apstājas strādājusi, tāpēc dosies pelnītā atpūtā. Dženifera ir pārāk jauka, lai atteiktu tādām filmām kā «Amerikāņu afēra», lai gan tā vietā būtu varējusi baudīt atpūtu.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu