Slavenības masveidā sāk aizrauties ar jaunu diētu, arī Liene Ušakova (55)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Dziedātāja, radio seja Liene Ušakova jau sen aizraujas ar muskuļu veidošanu, un nu sieviete ir nolēmusi sākt arī veselīgi ēst, lai, apvienojot sportu un pareizu ēšanu, sagatavotos vasarai. «Vitalitātes programmai» ir daudzi sekotāji no slavenību loka.

Liene Ušakova gatavojas vasarai, atvadoties no dažādām neveselīgām uzkodām, mūziķe saka ardievas ātrajām uzkodām, majonēzes salātiem, top maizēm un citiem iecienītiem kārumiem.

Par jauno diētu sieviete uzzināja no sabiedrības dāmas Unas Ulmes, Lienei uzreiz iedegās acis un viņa nolēma izmēģināt, kas tas ir par «zvēru», šī «Vitalitātes programma».

«Pamēģinot diētu pirmo nedēļu, saku, ka tik ļoti paēdusi kā šobrīd neesmu bijusi nekad. Visu laiku ir tāda patīkama sāta sajūta. Porciju lielumu aprēķina uztura speciālists, speciāli katram cilvēkam, tādā veidā ikviens uzņem ne vairāk, ne mazāk ēdiena gramu, kā tas ir nepieciešams,» priecājas Liene.

Liene jau jūt pārmaiņas, jo neizjūt bada sajūtu, āda kļūst veselīga un arī liekie kilogrami pazūd.

Mūziķe zina, ka, pateicoties pareizam ēdienam un sportam, šajā vasarā viņa būs labākajā fiziskajā formā, kādā jebkad ir bijusi.

«Galvenais, ka nekas pašai nav jāgatavo, pārtiku sapako vakuumā, lai tā nezaudētu uzturvērtību visas dienas laikā. Diēta sastāv no trīs ēdienreizēm un uzkodas,» tā Liene.

Viss, kas ir jādara, ir jāpasūta dienas ēdienreizēm domātā pārtika un vajadzīgajos mirkļos jāatver pareizais maisiņš. Pašam pat nav jāiepērkas, tas lieliski palīdz aizņemtiem cilvēkiem, domā Liene.

Jaunā slavenību diēta kļūst arvien populārāka, to ievēro sabiedrības dāma Una Ulme, radio seja Liene Ušakova un arī televīzijas seja Anna Rozīte.

Komentāri (55)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu