Andžela Brauna un «Latvian Blues Band» Valentīndienā Ventspilī (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes/Guntis Pilsētnieks

14. februārī, ko pasaulē atzīmē kā Visu mīlētāju dienu, Ventspilī, teātra namā «Jūras vārti» viesosies amerikāņu blūza dīva Andžela Brauna (Angela Brown), lai kopā ar grupu Latvian Blues Band priecētu mūzikas gardēžus. Jāpiemin, ka šis būs vienīgais mākslinieku kopkoncerts Latvijā, informē «Jūras vārtos».

Dziedātāja Andžela Brauna (Angela Brown) dzimusi Čikāgā (ASV). Savu muzikālo karjeru sākusi, dziedot gospeļus kopā ar skolas kori. Ar blūzu viņa pirmo reizi saskārās astoņdesmito gadu sākumā, mūziklā tēlojot pazīstamās blūza dziedātājas Ma Rainey biogrāfisku lomu. Iespaidojoties no tās, Andžela Brauna sāka uzstāties dažādos Čikāgas blūza klubos, kur guva neatkārtojamu pieredzi, dalot skatuvi ar tādiem māksliniekiem kā Blind John Davis, Pinetop Perkins, B.B. King, Georgie Fame u.c. Pirmie studijas ieraksti parādījās 1983. gadā, savukārt pirmo mūzikas albumu māksliniece ierakstīja 1987. gadā.

Andželai Braunai ir spēcīga balss, kas piemērota dažādām mūsdienu blūza interpretācijām. Dziedātāja kļuvusi populāra arī ar savu atraktīvo skatuves darbību, ko blūza cienītāji arvien novērtē dažādos attiecīgā žanra mūzikas festivālos visā pasaulē.

«Latvian Blues Band» (LBB) ir viena no starptautiski pazīstamākajām latviešu grupām.

Biļetes no 14. janvāra nopērkamas t/n «Jūras vārti» un «Biļešu servisa» kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv

Biļešu cenas

14.01. – 27.01. € 6,00 (Ls 4,22)

28.01. – 03.02. € 7,00 (Ls 4,92)

4.02. – 14.02. € 8,50 (Ls 5,97)

Teātra nama «Jūras vārti» DRAUGA KARTES un Figaro Kultūras kartes īpašniekiem atlaide 20%.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu