Pauniņš: šogad esam uz visiem 100! (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Latvijas Izpildītāju un producentu apvienības (LaIPA) un Latvijas Mūzikas producentu apvienības (LaMPA) gada balvai šogad jauns nosaukums – «Zelta mikrofons», taču ideja palikusi nemainīga – izvērtēt aizvadītā gada sasniegumus. Balvu pasniegšana notika 5.martā Nacionālajā teātrī. Taču ko par «Zelta mikrofonu» domā paši nominanti? Šoreiz sarunā ar TVNET izsakās Normunds Pauniņš, «Otras Puses» solists, kurš nominēts trijās nominācijās.

«Kā jau jebkurš grupas pārstāvis un arī komponists, esmu ļoti priecīgs, ka esam nominēti uzreiz trijās nominācijās. Šīs arī bija tās nominācijas, kuras iesniedzām, un «Alfas» nominācija («Alfas Top10 Gada dziesma 2013» nominācija, - red.) tam visam ir kā bonuss. Uz visām trim es cerēju un arī dabūju. Tā ka principā šobrīd esam uz visiem simts punktiem,» apmierināti par nominācijām runā grupas «Otra Puse» solists Normunds Pauniņš.

Normunds cer, ja vēl saņems kādu balvu, tad vispār

tas būs perfekts atzinums grupas pagājušā gada darbam, albumam «Uzzīmē mani».

Uz jautājumu, vai «Zelta mikrofons» vispār Latvijā ir nepieciešams, Normunds atbild apstiprinoši: «Domāju, ka viennozīmīgi! Esmu pārliecināts, ka

bez šā pasākuma vispār nekas vairs nenotiktu,

varbūt vienīgi «Muzikālā banka» un Eirovīzija, kas patiesībā ne īpaši atspoguļo Latvijas mūziku, patiesībā tur pat nav nekādu iedalījumu stilos.»

Normunds ir priecīgs, ka arī šogad tiks pasniegta šāda mūzikas ierakstu balva: «Paldies dievam, ka ir tāds «Mikrofons», ka ir tāda Elita Mīlgrāve un visa viņas komanda, kas šādu pasākumu rīko un organizē, jo bez viņiem Latvijā popmūzikas, pop/rock un akadēmiskās mūzikas lauciņā vispār nekas nenotiktu. Cepuri nost visiem tiem, kas šo pasākumu organizē!»

«Zelta mikrofona» apbalvošanas ceremonija notiks 5.martā.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu