Marks Ronsons piekto nedēļu numur1

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau piekto nedēļu Apvienotās Karalistes topā valda britu dīdžejs un producents Marks Ronsons, kura dziesma «Uptown Funk», kas tapusi kopā ar dziedātāju Bruno Marsu (Bruno Mars), turpina gūt panākumus, ziņo «nme.com».

Dziesma ņemta no Ronsona ceturtā studijas albuma «Uptown Special», kas klajā nāca jau 13. janvārī (skat. recenziju).

Dziesmā, kas smēlusies iedvesmu astoņdesmito gadu fankmūzikā, kā solists piedalās havajiešu dziedātājs Bruno Marss. Pats Ronsons atzīst, ka šī ir viena no sarežģītākajām dziesmām, ar ko strādājis.

«Šīs ir mans pirmais numur viens singls kā māksliniekam vai kā producentam,» intervijā «Official Charts Company» saka Ronsons. «Vēlos pateikt paldies visiem, kas nopirka, lejupielādēja un iekļāva savā dīdžejsetā šo dziesmu.»

Tikmēr albumu topā 1. vietā atgriezies jaunais britu dziedonis Džordžs Ezra (George Ezra) ar plati «Wanted On Voyage», apsteidzot rudmati Edu Šīranu un viņa albumu «x» par nieka 400 kopijām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu