Rīgas kinostudijā Jaungada masku balle un koncertšovs (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

31. decembra vakarā un Jaungada naktī Rīgā uzstāsies amerikāņu/kamerūniešu mūziķe, agrākā Prinsa (Prince) grupas dalībniece Endija Alo (Andy Allo) ar grupu, kā arī igauņu džeza virtuoze Kadri Voorand, pašmāju Ivo Grīsniņš-Grīslis un citi, IC New Year šova ietvaros. Tas notiks Rīgas kinostudijas filmēšanas paviljonos, citās zālēs un teritorijā ap to, informēja reklāmas un pasākumu aģentūras «magicFIB» radošais direktors Aivars Līpenītis.

(pasākums atcelts)

Pasākuma laikā Kinostudijas filmēšanas paviljoni, kuros radīta liela daļas Latvijas kino šedevru, kā arī ārvalstu filmas, pārtaps par pop-up koncertzāli, izsmalcinātu restorānu un atpūtas vietu, visās norises vietās apmeklētājus pavadot mūzikai – gan galvenajam koncertam lielākajā paviljonā, gan pavadošajai mūzikai restorāna apmeklētāju čaloņas fonā.

Organizatori svinību noformējumam iedvesmojušies no latviešu ekstravagantā dendija Kārļa Padega, kurš spējis atrast vidusceļu starp glamūru, ekstravaganci, nabadzību un – kā tas ir mūsdienās – bagātību, ko gatavi atdot kolekcionāri par viņa grafiskajiem darbiem. Apmeklētāji aicināti ierasties balles maskās, tērpti svinīgi. Biļešu cenas ir sākot ar 20 latiem par stāvvietas biļeti un 70 latiem par vietu pie galdiņa, kur ietverts ar sākuma cienastu servēts galds un sagaidīšanas dzēriena glāze, kā arī taksometrs uz svinību norises vietu un atpakaļ mājās. Visi viesi pusnaktī varēs baudīt šampanieti un torti bez papildu maksas.

24 gadus vecā Endija Alo dzimusi un augusi Āfrikā, Kamerūnā, piecu bērnu ģimenē, un kopš bērnības apguvusi mūzikas instrumentus. Endija, paralēli karjerai kopā ar Prinsu, radījusi divus mūzikas albumus, no kuriem jaunākajā, «Superconductor», piedalās pats meistars, kā arī saksofonists Maceo Pārkers (Maceo Parker), kas spēlējis arī kopā ar Džeimsu Braunu. Endijas mūzika pārstāv un sakausē tādus stilus kā fanks, souls, r&b.

Savukārt igauniete Kadri Voorand, ko apmeklētājiem bija iespēja iepazīt arī «Tallinn Music Week» laikā, uzstāsies ar solo programmu, kur ar savu balsi un klavierēm radīs pilnvērtīgus skaņdarbus, izmantojot mūsdienu iekārtas.

Ivo Grīsniņš-Grīslis ar grupu izpildīs gan pasaules džeza, soula, blūza un popmūzikas skaņdarbus, gan oriģināldziesmas.

Darbosies kinozāle, un programma tiks papildināta ar šoviem un priekšnesumiem.

Vakars sāksies plkst. 21 un noslēgsies 1. janvāra rītā.

Biļetes var iegādāties Ticketpro tīklā un internetā.

www.concertsandfestivals.lv

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu