Stabulnieka dzimšanas dienā notiks komponistam veltīts koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sagaidot mūžībā aizgājušā komponista Ulda Stabulnieka dzimšanas dienu, 8.oktobrī kinoteātrī «Splendid Palace» tiks rīkots komponista piemiņai veltīts koncerts «Stabulnieks. Čaks. Rīga.», kura norises idejas autore ir komponista meita, informē producents Juris Millers. Koncerta nosaukums norāda uz abu izcilo Latvijas kultūras personību - Stabulnieka un Aleksandra Čaka - kopējo mīlestību Rīgu. Koncerts, kas notiks tieši Stabulnieka dzimšanas dienā, būs muzikāls uzvedums, kura režisors ir Voldemārs Šoriņš, un tajā skanēs dziesmas un dzeja, kas veltīta Rīgai.

Gatavojoties koncertam, rūpīgi pārskatīta Latvijas Radio fonotēka, kur atrastas vairākas dziesmas, kas līdz šim publikai ir bijušas gandrīz nezināmas, taču tās ir pelnījušas izskanēt šajā koncertā.

Koncertā piedalīsies dziedātāji un aktieri Ojārs Grinbergs, Niks Matvejevs, Jānis Skanis, Ivo Grīsniņš-Grīslis, Juris Vizbulis, Ēriks Zeps, Ieva Pļavniece un Rūta Dūduma, kā arī muzikālās apvienības «Vintāža» mūziķi.

Šis koncerts tiek rīkots, lai savāktu līdzekļus komponistam Stabulniekam veltītas piemiņas plāksnes izveidei un atklāšanai pie viņa dzimtā nama Rīgā, Aleksandra Čaka ielā 33.

Foto: Publicitātes foto

Biļetes uz koncertu pieejamas «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu