«Studentu Paradīze 2013» uzstāsies vairāk kā 40 mākslinieki (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Otrdien Baltijā grandiozāko studiju atklāšanas svētku «Studentu Paradīze» organizatori atklāja pasākuma iepriekš slepenībā turēto mākslinieku – Arstarulsmirus (exGustavo). Pēc šī paziņojuma interese par pasākumu pieaugusi trīskārši, kā rezultātā iepriekšpārdošanā palikušas vien aptuveni 1000 biļetes uz pasākumu.

Projekta vadītājs Jānis Dāboliņš norāda: «Šogad Studentu Paradīzes programma piesātināta ar mākslinieku īpašiem koncertiem - pēdējo koncertu savas pastāvēšanas vēsturē sniegs igauņu grupa «Bedwetters», enerģijas pilnu koncertusniegs Gacho, kas sevi ir pierādījis ne vienu reizi vien kā jauniešu elks, būs īpašā Arstarulsmirus uzstāšanās, kā ari Miks Dukurs sola kaut ko nebijušu. Noteikti šāds komplekts ir jauniešus mudinājis laicīgi pirkt biļetes, par ko mums prieks.»

Pasākums «Studentu Paradīze 2013» Arēnā Rīga norisināsies no plkst. 20:00 līdz 5:00 un

deviņu stundu laikā uz 6 skatuvēm kāps vairāk kā 40 mākslinieki.

Studentu Paradīzē 2013 uzstāsies GACHO, Arstarulsmirus (exGustavo), Bedwetters» (EST), «Astro'n'out», Bermudu Divstūris, Miks Dukurs & Fakts, DJ Toms Grēviņš, DJ Gustavito, DJ Ai-Va, DJ RAPA, DJ Me & My Monkey (DE), DJ Get Dizzy, DJ Droydi (BRA) un daudzi citi mākslinieki. Pasākumu vadīs Studentu Paradīzes krusttēvs – Māris Grigalis.

Ar visiem māksliniekiem un skatuvēm var iepazīties projekta mājas lapas www.studentuparadize.lv sadaļā «Mākslinieki».

Jau tradicionāli svētkos varēs ne tikai izdejoties iemīļoto mākslinieku pavadībā, vērot aizraujošu šovprogrammu, bet arī izklaidēties atraktīvos augstskolu un svētku atbalstītāju stendos «Arēnā Rīga» un ārpus tās. Klubs/bārs «Just»’ šogad piedāvās jauniešiem pārbaudīt savu drosmi cilvēku katapultā un Red Bull piedāvās izmēģināt iemaņas uz ledus hokejā ar spēli «Crashed Ice Kinect».

Biļetes nopērkamas Arenariga.com un Biļešu Servisa kasēs. Biļešu cena - Ls 6.79, ar Swedbank jauniešu karti biļetes cena - Ls 5.79. Pasākuma laikā biļetes būs iegādājamas par Ls 8.00.

Studentu Paradīze jau septīto gadu notiek ar mērķi – rast vienotību studentu vidū, kā arī organizēt vienotus studiju gada atklāšanas svētkus visiem Latvijas un arī kaimiņu valstu studentiem.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu