The Game: "50 Cent" ir gejs!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Rietumkrasta reperis "The Game" savā mikroblogu vietnes "Twitter" profilā komentējis jau agrāk publiski izskanējušas baumas, ka vairāki hiphopa mākslinieki ir homoseksuāli, taču to slēpj.

"The Game" jeb īstajā vārdā Džeikons Teilors (Jayceon Taylor) pirms kāda laika jau izteicās, ka vairāki reperi slēpj savu seksuālo orientāciju. Kā vienu no redzamākajiem piemēriem viņš min "50 Cent", īstajā vārdā Kērtisu Džeimsu Džeksonu III.

50 Cent
50 Cent Foto: REUTERS/ScanPix

"Tas ir vienkārši! Ja tu esi gejs, tad esi," viņš skaidro. "Man nav nekādu iebildumu pret gejiem ... man, piemēram, ļoti patīk Eltona Džona mūzika. Manas draudzenes frizieris ir gejs, tas ir forši, taču, ja kāds gejs [50 Cent] ir gejs un izliekas, ka tāds nav, tad tā ir problēma."

Atgādinām, ka "The Game" un "50 Cent" jau vairākus gadus publiski apmainās ar dzēlīgām piezīmēm.

"The Game" šogad laidis klajā jaunu studijas albumu "R.E.D", kas pirmajā izdošanas nedēļā ASV pārdots 98 000 kopiju, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas "Nielsen SoundScan" dati.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu