Noskaidrota vasaras 'karstākā' dziesma

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu popmūzikas zvaigznes Keitijas Perijas (Katy Perry) dziesma "Last Friday Night" no albuma "Teenage Dream" kļuvusi par televīzijas kanāla "VH1" vasaras karstāko dziesmu.

Singls ieņēmis pirmo vietu reitingā, kas veidots, balstoties uz dziesmu pārdošanas rādītājiem, klausīšanās un videoklipu skatīšanās biežumu, kā arī žurnāla "Billboard", veikala "iTunes", interneta radio vietnes "Last.fm" un kanāla "VH1" topu rezultātiem pēdējo 14 nedēļu laikā.

Otro vietu topā ieņēmusi britu baltā soula dziedātājas Adeles dziesma "Rolling In The Deep" no albuma "21", savukārt trijnieku noslēdz amerikāņu elektroniskais duets "LMFAO" ar dziesmu "Party Rock Anthem" no albuma "Sorry for Party Rocking".

"Last Friday Night (T.G.I.F.)" autori ir pati Perija, Dr. Luke, Max Martin un Bonnie McKee. Tas ir piektais singls no jaunā albuma "Teenage Dream". Māksliniecei ar skatuves vārdu Keitija Perija šis ir otrais albums, kas seko 2008.gada superpopulārajam singlam "I Kissed a Girl" un ierakstam "One of the Boys", taču formāli 2001.gadā Keitija Hadsone (tāds ir dziedātājas īstais vārds) bija izdevusi kristīgās mūzikas albumu "Katy Hudson", kurā atrodamas tādas dziesmas kā "Faith Won't Fail" ("Ticība nezudīs"), "Trust in Me" u.tml.

Dziesmas videoklipā, ko režisējis Marks Klasfelds (Marc Klasfeld) redzams populārais saksofonists Kenijs Džī (Kenny G) un jaunā amerikāņu dziedātāja Rebeka Bleka (Rebecca Black), kas iemantojusi popularitāti ar savu pirmo un internetā daudz nopelto dziesmu "Friday".

Televīzijas kanāla VH1 vasaras karstāko dziesmu tops:

1. Keitija Perija - "Last Friday Night";

2. Adele - "Rolling In The Deep";

3. "LMFAO" - "Party Rock Anthem";

4. Bruno Marss - "The Lazy Song";

5. "Pitbull" - "Give Me Everything";

6. "Lady Gaga" - "The Edge Of Glory";

7. Britnija Spīrsa - "I Wanna Go";

8. Dženifera Lopesa un "Pitbull" - "On The Floor";

9. "Foster The People" - "Pumped Up Kicks";

10. "Hot Chelle Rae" - "Tonight Tonight";

11. Nikija Mināža - "Super Bass";

12. Keitija Perija un Kanje Vests - "E.T.";

13. Lil Veins - "How To Love";

14. Bejonsē - "Best Thing I Never Had";

15. "OneRepublic" - "Good Life";

16. Dzeisons Derulo - "Don’t Wanna Go Home";

17. Adele - "Someone Like You";

18. Lēdija Gāga - "Judas";

19. "Maroon 5" un Kristīna Agilera - "Moves Like Jagger";

20. Britnija Spīrsa - "Till The World Ends".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu