Rokeri «Avenged Sevenfold» numur viens arī ASV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc pagājušās nedēļas panākumiem Apvienotās Karalistes albumu topā amerikāņu rokgrupa «Avenged Sevenfold» no Hantingtonbīčas, Kalifornijas štata, kas tika izveidota 1999. gadā, ar savu jauno albumu «Hail To The King», iekarojusi ASV pieprasītāko ierakstu «Billboard 200» topa 1.vietu, ziņo «Billboard.com».

Nedēļas griezumā «Avenged Sevenfold» plate pārdota 159 000 eksemplāru, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Pavadījis divas nedēļas 1.vietā, šonedēļ uz 2.vietu noslīdējis uzlecošais katrīmūzikas spīdeklis Luks Braiens (Luke Bryan) ar albumu «Crash My Party».

Amerikāņu reperis Šons Maikls Andersons (Sean Michael Anderson), plašāk pazīstams kā «Big Sean», ar savu jauno plati «Hall of Fame» debitē 3.vietā. Pārdoti 72 000 eksemplāru, kas ir mazliet mazāk nekā 2011. gada albumam «Finally Famous» (87 000). Savukārt vietu zemāk repera «Juicy J» garadarbs «Stay Trippy» (64 000). Līdz šim «Juicy J» augstākais sasniegums bija 93.vieta 2002.gadā.

Pēdējais jaunums šonedēļ ASV topa 8.vietā ir plate «Alabama & Friends», kas veltīta leģendārajai kantrī mūzikas grupai «Alabama».

Robina Tika (Robin Thicke) «Blurred Lines» šonedēļ numur 5, savukārt, pateicoties spilgtajam priekšnesumam MTV video balvu pasniegšanas ceremonijā, Džastina Timberleika (Justin Timberlake) atgriešanās albums «The 20/20 Experience» pakāpies no 22. uz 6. vietu.

Vairāku «Grammy» balvu ieguvējs Džons Meiers (John Mayer) jauno albumu «Paradise Valley», kurā kā viesmūziķi dzirdami neosoula jaunais spīdeklis Frenks Oušens (Frank Ocean) un Meiera draudzene Keitija Perija (Katy Perry), otrās nedēļas griezumā pārdevis 36 000 eksemplāru. Kritums no 2. uz 7. vietu.

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms samazinājies par aptuveni 1%.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu