«Origo Summer Stage» sezonu noslēgs «Veltījums Muddy Waters simtgadei» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar plkst.17 noslēgsies vasaras kultūras aktivitāšu centra «Origo Summer Stage» ceturtā sezona, piedāvājot rīdziniekiem un pilsētas viesiem izbaudīt bezmaksas blūza koncertu «Veltījums Muddy Waters simtgadei», ko sniegs grupa «Haavisto/Roots Band», informēja tirdzniecības centra «Origo» sabiedrisko attiecību konsultante Madara Laicāne.

Starptautiskā blūza grupa «Haavisto/Roots Band» «Origo Summer Stage» noslēguma koncertā klausītājus iepriecinās ar pusotru stundu garu muzikālu veltījumu mūsdienu blūza tēvam Mudijam Vateram. Speciāli šai programmai mūziķi ir sagatavojuši virkni oriģinālu aranžējumu dziesmām no Vatera zelta repertuāra, kā arī vairākus oriģinālskaņdarbus, ietekmējoties no diženā mūziķa daiļrades.

Pirms «Haavisto/Roots Band» skatītājus priecēs indie un alternatīvā roka grupa «After S…», kas izveidota šī gada sākumā.

«Šī sezona ir bijusi krāsaina un neparastiem koncertiem bagāta. Pašā pilsētas sirdī ir skanējušas gan populārās mūzikas, gan džeza melodijas, kā arī dažādi etnogrāfiskie ritmi. Pavadot vasaru, kas šogad mūs ir lutinājusi ar lielisku laiku, nolēmām sniegt ikvienam iespēju dzirdēt vēl kāda burvīga mūzikas stila - blūza - profesionāļu uzstāšanos. Koncertu, kā ierasts, varēs baudīt arī kādā no «Origo» āra kafejnīcām,» stāsta «Origo» vadītājs Aleksandrs Ņemirovskis.

«Origo Summer Stage» arī šovasar piedāvāja iespēju sajust Latvijas festivālu noskaņas īpašos koncertos sadarbībā ar festivāliem «Rīgas ritmi», «Saulkrasti Jazz Festival» u.c. Tāpat paralēli koncertiem ir apskatāmas lielformāta foto izstādes 450 kvadrātmetru plašajā brīvdabas galerijā. Visi pasākumi baudāmi bez ieejas maksas.

www.summerstage.lv

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu