«Sapiera» zvaigzne Reners atgriezīsies piektajā Borna filmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktieris Džeremijs Reners (Jeremy Renner) spēlēs piektajā Džeisona Borna franšīzes filmā, paziņoja kinostudija «Universal».

Kā zināms, Reners pārņēma galveno lomu no pirmo trīs Borna filmu zvaigznes Meta Deimona. Reners tajā atveido valdības aģentu Āronu Krosu.

Piektā turpinājuma scenārija autors būs Entonijs Pekems, kurš darbojies filmās «Sherlock Holmes» («Šerloks Holmss») un «Invictus» («Nepakļaujamais»).

Reners pārņēma franšīzi līdz ar galveno lomu 2012.gadā iznākušajā kinolentē «The Bourne Legacy» («Borna mantojums»).

Deimons atveidoja Centrālās izlūkošanas pārvaldes (CIP) nolīgtu slepkavu Džeisonu Bornu. Viņš spēlēja 2002.gada grāvējā «The Bourne Identity» («Borna identitāte»), 2004.gada filmā «The Bourne Supremacy» («Borna pārspēks») un «The Bourne Ultimatum» («Borna ultimāts»), kas tika izlaista 2007.gadā.

Deimons nesen sacīja, ka neatgriezīsies slavenajā franšīzē, kamēr to nedarīs «Borna pārspēka» un «Borna ultimāta» režisors Pols Grīngrass.

«Borna mantojuma» globālie kases ieņēmumi bija 276 miljoni ASV dolāru (147 miljoni latu), taču tie ir samērā pieticīgi, salīdzinot ar Deimona pēdējās Borna filmas panākumiem - tā ienesa 440 miljonus dolāru (234 miljonus latu).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu