Šovakar «Depeche Mode» koncerts Viļņā. Iesildīs «Instrumenti» (15)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS

Pašmāju grupa «Instrumenti» kā īpašie viesi šodien piedalīsies «Depeche Mode» koncerttūres «The Delta Machine Tour» vienīgajā brīvdabas koncertā Baltijā - Viļņā, Viņģa parkā, informēja grupas pārstāvji. Uz koncertu dosies arī TVNET.

«Instrumenti», kas šomēnes izdeva savu otro studijas albumu «Procrastination» un gatavojas vasaras festivāliem Krievijā, Baltijā un citviet Eiropā, piedāvājumu kāpt uz vienas skatuves ar «Depeche Mode» pieņēmuši ar lepnumu.

«Pagājušā gada oktobrī, kad notika «Depeche Mode» turnejas izziņošanas preses konference, kāds žurnālists no Krievijas Martinam Goram intervijas laikā iedeva mūsu «Arēnas Rīga» video koncertierakstu ar ieteikumu apsvērt uzaicināt «Instrumentus» kā iesildošo grupu, ar to šī ideja dzima,» atklāja «Instrumentu» mūziķi.

Latvijā iespēja redzēt un dzirdēt grupu «Instrumenti» būs tikai novembra beigās, kad tiks rīkota grupas jaunā albuma «Procrastination» koncertu sērija «Palladium» koncertzālē.

Sekojot jaunā albuma «Delta Machine» izdošanai,

«Depeche Mode» koncerttūrē sniegs 38 šovus 25 valstīs,

tostarp uzstājoties Milānas «San Siro» stadionā, Berlīnes Olimpiskajā stadionā, «Stade De France» Parīzē, «Lokomotiv» stadionā Maskavā, Romas Olimpiskajā stadionā un citviet.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu