"Arsenāls" atbalstīs Okonova filmas veidošanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgas Starptautiskais kino forums "Arsenāls" atbalstīs režisora Olafa Okonova jauno filmu "Koncerts kailai sievietei ar kamerorķestri", kuras vajadzībām tiek meklēta galvenās lomas atveidotāja.

Kā informē "Arsenāla" preses centra vadītāja Eva Mežīte, "Koncerts kailai sievietei ar kamerorķestri" iecerēts kā īsfilma, un tās izrādīšana plānota rudenī kino foruma "Arsenāls" laikā.

Mežīte skaidroja, ka "Arsenāls" filmas projektam nesniegs finansējumu, bet gan piedalīsies kā atbalstītājs, sniedzot informatīvo atbalstu un izrādot filmu uz ekrāniem kino foruma "Arsenāls" laikā.

Filmas vajadzībām tiek meklēta spilgta, droša un mīlas pilna sieviete ar hipnotizējošu skatienu.

Īsfilmas scenārija autors ir Okonovs. Filmas dramaturģijas pamatā būs sievietes pārdzīvojums no pilnīga miera stāvokļa līdz brīdim, kad viņa sasniedz baudījuma virsotni. Šīm izjūtām mūziku rakstīs Jēkabs Nīmanis un Gundega Šmite.

Filmas veidošanā piedalās arī "Kalvestudija", orķestris "Sinfonietta Rīga" Normunda Šnē vadībā un aktieru atlases aģentūra "Casting Bridge".

Rīgas Starptautiskais kino forums "Arsenāls" šogad notiks no 10. līdz 18. septembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu