«Ding Dong! Ragana ir pagalam» paliek otrajā vietā (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ikoniskās politiķes, ilggadējās Lielbritānijas premjerministres Mārgaretas Tečeres (Margaret Thatcher) nāves aktualizetā dziesma «Ding Dong! The Witch Is Dead» («Ding Dong! Ragana ir pagalam»), kas iekļauta filmas «Oza zemes burvis» skaņu celiņā, tomēr nav spējusi iekarot Apvienotās Karalistes singlu topa 1.vietu. Līderis otro nedēļu ir tas pats - Duke Dumont un A*M*E deju zāļu grāvējs «Need U (100%)».

Pateicoties «Facebook» kampaņai, nedēļas vidū «Ding Dong! The Witch Is Dead» izredzes uzvarēt izskatījās cerīgas, taču rezultātā «Need U (100%)» pārdots par 5700 kopijām vairāk, svētdien ziņo Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company».

Lai arī dziesmai neizdevās uzvarēt, tā tomēr iegājusi vēsturē kā īsākā top10 kompozīdcija - tā ir tikai aptuveni 60 sekundes gara.

Singlu topa trešo vietu ieņem Pinka ar balādi «Give Me A Reason», vietu zemāk «Bastille» ar «Pompeii», savukārt repera Pitbula (Pitbull) un dziedātājas Kristīnes Agileras (Christina Aguilera) kopdarbs «Feel This Moment» noslēdz top5.

Tikmēr albumu konkurencē bijušais puišu grupas «N-Sync» dalībnieks Džastins Timberleiks (Justin Timberlake) ar plati «The 20/20 Experience» šonedēļ zaudējis 1. vietu Tenesī emo poppanka apvienībai «Paramore».

Džeimsa Bleika otrais albums «Overgrown» augstajā 9. vietā.

Brāļa un māsas Olofa un Karinas Dreijeres (Karin Dreijer Andersson) projekts «The Knife» ar eksperimentālo plati «Shaking The Habitual» tikai 31. vietā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu