Komiķu reps iekaro britu salu singlu Top40 (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Apvienotās Karalistes albumu topa 1.vietu šonedēļ pārliecinoši saglabājis amerikāņu popmūzikas un arī kino zvaigzne Džastins Timberleiks (Justin Timberlake) ar savu atgriešanās albumu «The 20/20 Experience». Savukārt singlu konkurencē piecas meitenes no britu popgrupas «The Saturdays» spiestas piekāpties komiķu duetam «PJ & Duncan», ziņo ārvalstu prese.

PJ & Duncan jeb «Ant and Dec» 1994. gada hits «Let's Get Ready To Rhumble» jaunās skaņās kļuvis par pieprasītāko singlu šajā nedēļā. Dziesmu duets izpildīja savā šovā «Ant & Dec's Saturday Night Takeaway», radot skatītāju interesi lejupielādēt šo dziesmu.

Nedēļas griezumā dziesma pārdota 84 000 kopiju, svētdien ziņo Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company».

«Ant and Dec» ir divu komiķu Antonija Pārtlina (Anthony McPartlin) un Deklena Donelija (Declan Donnelly) tandēms, kas plašāku popularitāti ieguva 1990. gados.

2. vietā Pinkas dziesma «Just Give Me A Reason», bet numur 3 pagājušās nedēļas līderis - meiteņu pop kvintets «The Saturdays» kopā ar Jamaikas izcelsmes dīdžeju Šonu Polu (Sean Paul) dziesmā «What About Us».

Džastina Timberleika «Mirrors» ir numur 4, bet top5 noslēdz «Bastille» ar «Pompeii».

Apvienotās Karalistes albumu topa 1.vietu šonedēļ saglabājis Džastins Timberleiks ar savu atgriešanās albumu «The 20/20 Experience», neskatoties uz nopietnu britu grupas «Depeche Mode» konkurenci.

Sintipopa trio 13. studijas albums «Delta Machine» numur 2.

Slavenais britu rokmūziķis Deivids Bovijs (David Bowie) ar savu atgriešanās albumu «The Next Day» noslīdējis uz 3. vietu. R&B mūzikas dziedātāja Emēlija Sandei (Adele Emeli Sandé) ar debijas albumu «Our Version of Events» ir ceturtā.

«The Strokes» jaunais albums «Comedown Machine» tikai 10.

67 gadus vecajam ģitāras meistaram Ērikam Kleptonam (Eric Clapton) ar «Old Sock» izdevies uzkāpt līdz 13.vietai.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu