«Depeche Mode» jaunais albums izlikts «iTunes» (31)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu ansamblis «Depeche Mode» šonedēļ - nedēļu pirms oficiālā izdošanas datuma - klausītāju vērtējumam beidzot nodevis savu jauno albumu «Delta Machine», kas pašlaik ir pieejams tikai kompānijas «Apple» aplikācijā «iTunes». Oficiālais plates izdošanas datums ir 26. marts.

13 grupas albums tika ierakstīts pagājušogad Santa Barbarā un Ņujorkā, un tā producents ir Bens Hillers (Ben Hillier), kurš sadarbojies ar mūziķiem arī iepriekšējo albumu «Sounds of the Universe» un «Playing the Angel» tapšanā. Jaunā albuma noformējumu veidojis slavenais fotogrāfs un režisors Antons Korbeins (Anton Corbijn).

www.apple.com/itunes

Sekojot jaunā albuma iznākšanai, grupa ar koncertu 7. maijā Telavivā atklās savu turneju. Tās ietvaros «Depeche Mode» sniegs 34 šovus 25 valstīs, tostarp uzstājoties Milānas «San Siro» stadionā, Berlīnes Olimpiskajā stadionā, «Stade de France» Parīzē, «Lokomotiv» stadionā Maskavā, Romas Olimpiskajā stadionā un citviet.

Jau ziņots, ka turnejas vasaras posma ietvaros grupa sniegs koncertu arī Baltijā - 27. jūlijā Viļņā, Viņģa parkā.

«Delta Machine»
«Delta Machine» Foto: Publicitātes foto
Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu