Boba Mārleja dzimšanas dienā Kanādas regejs "Depo" (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

11.februārī ikgadējās Boba Mārleja dzimšanas dienas ballītes ierasti rāmo ritējumu šogad sola uzspridzināt eksplozīvā Kanādas grupa "Zeroscape", informē klubs "Depo".

Grupa tika izveidota 2003.gadā Toronto, kad kopā sanāca četri puiši, kuri agrāk bija darbojušies katrs savā mūzikas lauciņā. Apvienošanās mērķis bija sakausēt kopā regeju, metālu, hiphopu, dabu (dub) un citus muzikālos stilus. Rezultāts sanāca pārsteidzoši veiksmīgs, tika radīts kas pilnīgi jauns, autentisks - jauns mūzikas stils regeja metāls. Vēl šobrīd nenāk prātā cita grupa, kas ko tādu ir darījusi, dažu brīdi var vilkt paralēles ar kādu repmetāla (Limp Bizkit, SOAD) vai fankmetāla (RHCP, RATM) grupām, tomēr "Zeroscape" no citām izteikti atšķiras ar regeja ritmu. Neatkārtojamu kolorītu piešķir grupas ģitārists un reizē vokālists - lielā auguma, dredainais, melnādainais, uz skatuves nevaldāmais Binski.

Savā pastāvēšanas laikā grupa izdevusi divus pilnmetrāžas un vienu mazalbumu. Vēl grupu īpašu padara izvēlētais dzīvesveids - nemitīga koncertēšana. Grupa ir uzstājusies 17 valstīs un nospēlējusi vairāk nekā 400 koncertu, dalījusi skatuvi ar tādām zvaigznēm kā "The Killers", "The Hives" un daudziem citiem. Lielā pieredze nodrošina, ka katrs koncerts ir perfekti nostrādāts un enerģijas pilns, par ko varējām pārliecināties pirms diviem gadiem, kad grupa "Depo" uzstājās pirmo reizi.

"Zeroscape" pauda prieku, ka viņiem sanāks uzspēlēt Boba Mārleja dzimšanas dienas ballītē, jo tad viņiem būs iespēja nospēlēt dažas Boba dziesmu kaverversijas, kuras ir grupas repertuārā.

Vēl bez Kanādas viesiem Boba Mārleja dzimšanas dienas ballītē uzstāsies pašmāju ska/regeja grupa "Kuchenbeat", kā arī dj-i Kone un Betons.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu