Studentu klubā Viktors Ritovs un Gints Pabērzs (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas (JVLMA) Studentu klubā džeza pasākumu sērijā "Joseph Willow’s Jazz Club" viesosies pianists Viktors Ritovs un saksofonists Gints Pabērzs.

Kā informēja Studentu kluba pārstāve Elīna Korne, tas būs pirmais "Joseph Willow’s Jazz Club" pasākums šogad.

Koncerta pirmajā daļā kopā ar JVLMA Džeza klases studentiem uzstāsies divi viesi, džeza nodaļas pasniedzēji - pianists Ritovs un saksofonists Pabērzs. Savukārt vakara otrajā daļā improvizēt un uz skatuves kāpt aicināts ikviens, pasākumu turpinot ar "jam session".

Pabērzs spēlē gan grupā "Time After Time" un "Sweetwaterz", gan Rīgas saksofonu kvartetā. Viņš ir uzstājies dažādos popmūzikas un džeza mūzikas projektos. Pabērzs saņēmis Lielo mūzikas balvu un citas balvas un atzinības. Viņš ir arī pieaicinātais docētājs JVLMA Džeza mūzikas katedrā.

Ritovs ir pianists, kas specializējies džeza mūzikā. Viņš uzstājies gan kā solists, gan dažādu mūziķu grupās. Ritovs koncertējis un saņēmis godalgas vairākos starptautiskos konkursos un festivālos, kā arī vadījis meistarklases Latvijā un Norvēģijā. Ritovs izglītību ieguvis JVLMA, kurā šobrīd strādā kā Džeza nodaļas pieaicinātais docētājs, taču zināšanas papildinājis arī Holandes konservatorijā.

"Joseph Willow’s Jazz Club" saksofonu spēlē Dāvis Jurka, klavieres - Dāvis Bindemanis, basģitāru - Toms Poišs, bet pie bungām sēž Rūdolfs Dankfelds.

Džeza vakars Studentu klubā sāksies plkst.20.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu