Protestē pret «BB Brokastu» šova beigām (21)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET
References: API SITE

Šodien notiek protesti ne tikai pret eiro ieviešanas likumu pie Saeimas, bet arī pie Radio SWH ēkas Skanstes ielā. Kā novēroja TVNET, jau no agra rīta pie ēkas pulcējās neliels bariņš piketētāju, iedeguši ugunskuru un stāvošām automašīnām pieslējuši kartona plakātus ar uzrakstiem «BBB», tādējādi protestējot pret iecienītā Radio SWH brokastu šova «BB brokastis» beigām.

(papildināts viss teksts + audio)

Tieši šis rīts, 31. janvāris, ir pēdējais, ko klausītāji var pavadīt kopā ar Ufo un Fredi populārajā raidījumā «BB brokastis».

www.radioswh.lv

Raidījuma veidotāji saņēma apsveikumus no bijušajiem kolēģiem, uzņēma senus draugus un, protams, izspēlēja pēdējo «Melnā humora topu».

Akcijas «Davai maināmies» šīs nedēļas balvas ieguvējs zem radio logiem cēla raudošu sniegavīru, un lielās intereses dēļ radio serveris neizturēja slodzi, tautas valodā runājot, «uzkārās».

Plkst. 10 ziņas izskanēja jauno kolēģu radio «SPIN FM» Ligitas Miezes un Naura Brikmaņa izpildījumā, kas pieteica radio SWH+ muzikālo apsveikumu. Tam sekoja valdes priekšsēdētāja Jāņa Šipkēvica atvadu runa, un kolektīvs dāvināja raidījuma veidotājiem vējjakas ar epohālu uzrakstu «Bē Bē Brokastis urrā!»

«Lai šīs jakas ir kā simbolisks apskāviens un paldies par jūsu siltuma oderīti, ko 16 gados katru rītu ielikāt katra godīga latvieša ausīs un sirdīs,» teica Jānis Šipkēvics.

No 14. februāra radio SWH mājas lapā būs iespēja klausīties Bē Bē Brokastu arhīvu.

Populāro šovmeņu programma «Bē Bē Brokastis» darbojas Radio SWH ēterā kopš 1997.gada, un tās sastāvs ir nemainīgs: Ufo jeb Kaspars Upacieris - dziesminieks, dejinieks un rotaļnieks, Fredis jeb Andris Freidenfelds - domātājs, kas domās dzīvo, un vēsturnieks, kas atmiņās, un Andris Zeibots - dzejas un prozas pārzinātājs.

AS «Radio SWH» dibināta 1993.gadā kā pirmā privātā radiostacija Latvijā ar pašas veidotu programmu. «Radio SWH» ir reģionālie biroji Valmierā, Rēzeknē, Jēkabpilī, Daugavpilī un Liepājā.

Kaspars Upacieris jeb Ufo
Kaspars Upacieris jeb Ufo Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET
Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu