Teilores «Sarkanā liesma» turpina dominēt (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu popkantri zvaigznes Teilores Sviftas (Taylor Swift) jaunais albums «Red» turpina dominēt. Arī šonedēļ, jau trešo nedēļu pēc kārtas, ieraksts saglabājis pirmo vietu «Billboard 200» topā, ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā jaunais albums pārdots 196 000 kopiju, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati. Kopumā trīs nedēļās jau pārdoti 1,553 miljoni.

Otrajā vietā kārtējā aktuālo hitu izlase «Now 44» (99 000), bet britu rokmūzikas veterāns Rods Stjuarts (Rod Stewart) ar Ziemassvētku albumu «Merry Christmas, Baby» numur 3.

Viens no pieprasītākajiem dziesmu autoriem R&B mūzikas biznesā - dziedātājs un komponists Ne-Yo ar savu sarkano albumu «R.E.D.» debitē 4.vietā (66 000).

Amerikāņu rokgrupa «Aerosmith», kas pēc 11 gadu pārtraukuma laidusi klajā jaunu studijas albumu «Music From Another Dimension» («Columbia Records»), kas seko 2004.gada kaverversiju veikumam «Honkin' on Bobo» un pēdējam oriģinālmūzikas materiālam «Just Push Play» (2001), tikai 5.vietā (63 000).

Atgādinām, ka «Just Push Play» albums 2001.gadā pirmajā nedēļā pārdots 240 000.

Kantri mūziķis Džeisons Aldīns ar «Night Train» numur 6, bet «Mumford & Sons» ar «Babel» - 7.

Amerikāņu repera Mīka Milla (Meek Mill), īstajā vārdā Roberta Viljamsa (Robert Williams) albums «Dreams and Nightmares» noslīdējis no 2. uz 8. vietu. Cits reperis - Kendriks Lamārs (Kendrick Lamar) ar «good kid, m.A.A.d city» numur 9 - pārdotas 40 000 kopijas.

Kristiešu grupa «Third Day» noslēdz Top10 ar jauno albumu «Miracle».

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms samazinājies par 15%.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu