Fotoreportāža: Noslēgusies Aijas Andrejevas koncerttūre (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Ceturtdien, 4. oktobrī, koncertzālē «Palladium» dziedātāja Aija Andrejeva noslēdza tūri «Grāmatzīmes», sniedzot enerģisku un emocionāli krāsainu priekšnesumu. Koncerta ietvaros bija iespējams tvert muzikālu baudījumu, klausoties Aijas Andrejevas dziesmas no jaunā albuma «Grāmatzīme», kā arī dzirdēt populāras vecās dziesmas. Pēc tūres noslēguma priekšnesuma apmeklētāji tika aicināti piedalīties koncertuzveduma ballītē klubā «Dstyle». Kā novēroja TVNET, noklausīties Andrejevas sniegumu ieradās viņas draugi, radi un kolēģi, tostarp arī muzikālā Dukuru ģimene, dziedātāja Olga Rajecka un dejotāja Aleksandra Kurusova ar mīļoto.

Pirms Aijas uzstāšanās apmeklētājus izklaidēja DJ Markus Riva. Savukārt koncerta laikā par muzikālo pavadījumu rūpējās pavadošā grupa ar Kristapu Krievkalnu priekšgalā, Štrausa stīgu kvartets, tāpat skanēja Liepājas teātra aktiera Egona Dombrovska balss un dejas priekšnesumus sniedza Karīna Lapšina ar Klāvu Liepiņu. Scenogrāfs Aigars Spāģis un režisore Maija Kalniņa bija parūpējušies, lai priekšnesums paustu Aijas jaunā albuma «Grāmatzīme» vēstītās emocijas.

Turpat bija iespējams iegādāties jauno dziesmu apkopojumu albumā «Grāmatzīme» par īpaši izdevīgu cenu, savukārt pēc koncerta daļa apmeklētāju devās uz Vecrīgas klubu «Dstyle», kur mielojās ar torti, dejoja un sveica Aiju ar tūres noslēgumu. Neoficiālajā pasākumā DJ Markus Riva rūpējās par apmeklētāju labo noskaņojumu, spēlējot atraktīvu deju mūziku.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu