TV3 skolēniem dāvina īpašu brīvdienu programmu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Noslēdzoties skolēnu vasaras brīvlaikam, TV3 pēdējās brīvdienās pirms skolā iešanas dāvina īpaši aizraujošu programmu skolēniem. Tās būs veselas trīs dienas neviltota prieka un īstas jautrības. Ļaujies smiekliem un piedzīvojumiem ar divu filmu pirmizrādēm - Iesper un iekliedzies un Spiegu bērni 4 un tik slaveno, par kulta filmu kļuvušo Krēsla.

1.septembris vairs nav aiz kalniem, tādēļ laikus jāsaplāno atpūta nedēļas nogalei. TV3 sarūpējis īpašu programmu, kas sniegs pozitīvas emocijas gan mazākiem, gan lielākiem skatītājiem. Tas būs labs sākums jaunajam mācību gadam!

Foto: publicitātes

Piektdienas vakars ir īstais laiks, kad iekārtoties ērtā dīvānā un ļauties pirmajai no filmu pirmizrādēm Iesper un iekliedzies. Tā stāstīs par despotisko tēvu Baku un viņa ietekmi un pamācībām, no kurām dēls Fils centīsies atbrīvoties. Kādu dienu Filam uzticēs trenēt bērnu futbola komandu, kurā spēlē arī paša desmit gadu vecais dēls. Komanda pārliecinoši uzvar spēli pēc spēles, bet drīz atklāsies, ka pretinieku komandu trenē viņa tēvs. Tai brīdī uzvara čempionātā kļūs par goda jautājumu abiem izcili ietiepīgajiem vīriem. Skaties filmas Iesper un iekliedzies pirmizrādi 31.augustā 20:20.

Lūk, nākamā pirmizrāde!

Lai padarītu īpašās pirmsskolas brīvdienas vēl aizraujošākas, TV3 piedāvā noskatīties piedzīvojumu filmas Spiegu bērni 4 pirmizrādi ar Džesiku Albu, Džoelu Makheilu un Aleksu Vegu galvenajās lomās. Filmas galvenais sižets būs par to, ka brālim ar māsu atkal nākas kļūt par spiegiem, lai neļautu ļaundarim pārņemt varu pasaulē un izglābtu no nelaimes audžumāti – atvaļinātu slepeno aģenti.

Kulta filma Krēsla

Nenoliedzami Krēsla ir kulta filma, kura ir jāredz! Bella Svona vienmēr ir atšķīrusies no citiem un nekad nav iejukusi pūlī. Bellai nekad nav interesējis, vai viņa iederas samāksloto meiteņu kompānijā savā skolā Fēniksā Arizonas štatā. Kad viņas māte no jauna apprecas un Bella izvēlas dzīvot pie tēva lietainajā Forksas pilsētā Vašingtonas štatā, viņa necer uz lielām pārmaiņām. Bet tādas notiek, kad viņa sastop noslēpumaino un apburoši skaisto Edvardu Kalenu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu