Demija Mūra adoptēšot mazuli (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Populārā aktrise Demija Mūra izmisīgi meklē līdzekli pret vientulību, tādēļ viņa esot nolēmusi adoptēt mazuli.

Neraugoties uz to, ka Mūras un Eštona Kačera šķiršanās prāva ir beigusies, un katrs dzīvo savu dzīvi, Mūra nekā nespēj attapties pēc notikušā. Atgādināsim, ka viņa smagi pārdzīvoja sensacionālo jaunumu par Eštona un aktrises Milas Kunisas romānu. Runāja, ka tā dēļ Mūrai teju draudējis nervu sabrukums.

Iemesls šādai reakcijai ir vienkāršs - Mūra joprojam mīl savu bijušo vīru. «Demija man atzinās, ka joprojām mīl Eštonu. Tas, ka viņas iemīļotais tiekas ar savu jauno pasiju, kura par viņu (Demiju) ir daudz jaunāka, viņu pamatīgi ievainojis. Viņa lēnām sākt jukt prātā,» stāstījis kāds aktrises tuvs draugs.

Nonācis pat līdz tam, ka Mūra ar savām histērijām sākusi terorizēt meitas, kas dzimušas laulībā ar aktieri Brūsu Villisu. Rezultātā meitenes neizturēja un draudēja māti iesūdzēt tiesā, lai pasargātu sevi no uzstājīgajiem zvaniem un žēlošanās. Tiesa, Brūss toreiz meitu uzvedību nosodīja, soloties pat bloķēt viņu bankas kontus.

Tagad Mūra atradusi līdzekli cīņai ar vientulību: aktrise, kura novembrī svinēs 50.dzimšanas dienu, nolēmusi adoptēt mazuli. Tiesa, aktrises draugi šādu «pretstresa līdzekli» neakceptē - viņi uzskata, ka Demija ir pārāk «uzvilkusies», lai kādu audzinātu. Respektīvi, viņas pašreizējā psiholoģiskajā noskaņojumā var audzināt vienīgi pati sevi, turklāt vēlams, lai to darītu psihoanalītiķis.

«Viņas pašreizējā dvēseles noskaņā bērna adoptēšana ir pēdējais, ko vajadzētu darīt. Protams, ka Demija jūtas pamesta, taču viņai jāsaprot, ka viņa nevar savus bērnus aizvietot ar citu bērnu. Tas nav tik vienkārši,» paudis kāds no Holivudas dīvas paziņām.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu