Brūss Viliss bloķēs meitu kontus (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Bijušo laulāto - aktieru Demijas Mūras un Brūsa Vilisa - trīs meitas var palikt bez jebkādiem iztikas līdzekļiem: tēvs, uzzinot, ka meitas Demijai tik grūtā dzīves brīdī nepievērš viņai vajadzīgo uzmanību, paziņojis, ka ir vīlies un ka nolēmis bloķēt savu mantinieču bankas kontus.

Atgādināsim: lai gan Brūss un Demija jau sen ir šķīrušies, Viliss tomēr turpina uzturēt abu meitas Rumeru, Talulu un Skautu un visādi atbalstīt Demiju.

Tieši tādēļ var izskaidrot Vilisa dusmas un vilšanos, uzzinot, ka meitas atteikušās atbalstīt savu māti Demiju, kura nesen izšķīrās no otrā vīra - aktiera Eštona Kačera, un lēmumu sodīt meitas, atņemot viņām iztikas līdzekļus.

Nesen prese vēstīja, ka Demijas un Brūsa meitas nolēmušas vērsties tiesā, lai ar tās palīdzību piespiestu māti likt viņas mierā. Meitenes jau savākušas visus tiesas procesam nepieciešamos dokumentus.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu