Legante aizrāvusies ar ekstrēmām izklaidēm uz ūdens (24)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva/Sejas

Bijusī TV dīva Dagmāra Legante kopā ar ģimeni – meitiņu Šarloti un dzīvesbiedru, uzņēmēju Normundu Celmiņu šovasar baudīs atpūtu dabā pie ūdens. Dagmāra iesaistījusies arī vīra biznesā, kas saistīts ar ātrumlaivu tirgošanu, un arī pati aizrāvusies ar šo ekstrēmo izklaides veidu uz ūdens.

Dzīvesstila portālam «Sejas» kādreizējā TV dīva Dagmāra Legante atklāj, ka viņas TOP vieta ir Latvija, kur kopā ar ģimeni iekārtotas mājas un var baudīt omulīgu gaisotni. Atklājot sev tīkamākās vietas, Dagmāra uzskaita, ka viņai patīk Kuldīga un Rīgas klusais centrs, kā arī meži.

Šīs vasaras ēdienkartē Dagmāras prioritāšu pirmajā trijniekā ierindojas Latvijā audzētas zemenes un mežā vāktas mellenes, taču viņa nesmādē arī arbūzus.

Šobrīd pilnā sparā Dagmāra ar dzīvesbiedru bauda ekstrēmas izklaides uz ūdens. Viņas hobijs ir traukšanās ar ātrumlaivu pa jūru vai kādu no Latvijas upēm. Viņas iecienītākais transporta veids ir «Pirelli Pzero» ātrumlaiva.Taču kopā ar vīru Normundu un mazo meitiņu Šarloti Dagmāra lielākoties atpūšas tur, kur ir ūdens, smiltis, priedes un pļavas.

Ekstrēmās izklaides un veselīgais dzīvesveids Dagmārai palīdz sevi uzturēt lieliskā formā.

Dagmāra Legante ievēro veselīgu dzīvesveidu, tādēļ viņa izskatās tik satriecoši
Dagmāra Legante ievēro veselīgu dzīvesveidu, tādēļ viņa izskatās tik satriecoši Foto: Santa Sergejeva/Sejas
Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu