«Rodam Raunas novadā» uzstāsies «Mielavs un pārcēlāji» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Kultūras un lauksaimniecības festivālā «Rodam Raunas novadā» šovasar uzstāsies «Mielavs un pārcēlāji», viduslaiku un renesanses mūzikas ansamblis «Trakula» un Kārlis Kazāks, informē biedrība «Drustu acs».

29.jūnijā festivālu atklās «Klusās mūzikas koncerts», kuru noslēgs ansamblis «Mielavs un Pārcēlāji».

Koncertā uzstāsies arī Kārlis Kazāks, kurš daļu no iedvesmas un miera, ko sniedz klausītājam, smēlies, dzīvojot Raunā Baižkalna dzirnavās. Šoreiz dziesminieku atbalstīs arī pavadošais sastāvs.

Raunas pilskalnā senatnes noskaņas ienesīs «Trakula» - pieredzējis viduslaiku un renesanses mūzikas ansamblis. Gaidāms, ka tā skanējums sniegs atelpu tiem, kas pieraduši pie ģitāras un citiem populāriem instrumentiem, jo «Trakulas» dalībnieki spēlē arī bombardes, duduku un trompetvijoli.

Savukārt flautu un arfu savā meitenīgi rotaļīgajā skanējumā ievijušas «Sus Dungo» dalībnieces. «Klusās mūzikas koncertā» tās uzstāsies neilgi pēc debijas ieraksta «Rasā pēdas» izdošanas.

Jau ziņots, ka 29. un 30. jūnijā Drustos un Raunā notiks kultūras un lauksaimniecības festivāls «Rodam Raunas novadā». Festivāla šā gada tēma ir dravniecība.

Festivāla «Klusās mūzikas koncertā» ieeja būs par ziedojumiem.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu